Restaurant på Badehotel Grenaa Strand

A la carte restaurant – klassisk mad i topform

Badehotellets køkken afspejler hotellets atmosfære. Med klassiske retter som idekatalog kreerer vores køkkenchef sine egne fortolkninger, som giver smagen en ekstra dimension.

Vi har fokus på den gode smag opnået gennem høj kvalitet af råvarerne og nænsom tilberedning, hvor smagen intensiveres. Retterne tilberedes selvfølgelig fra bunden. Det tager dagevis at frembringe de helt rigtige fond’er. Vi tilstræber den ekstra gode smagsoplevelse uden at prisen stikker af. Menuen skifter efter årstiden, vi udnytter sæsonens friske råvarer. Se den aktuelle menu nedenfor.

Restaurant med a la carte menu og brunch i Grenå på Djursland

I restauranten har vi ansat kompetente kokke og tjenere, så du kan få et dejligt måltid på Badehotel Grenaa Strand. Uanset om du ønsker brunch, frokost eller aftensmad, så byder vi dig velkommen på vores restaurant på Djursland. Kontakt os i dag med spørgsmål, forespørgelser og andet om Badehotellet Grenaa Strand.

Når du har et ophold på vores badehotel, er det oplagt at lade jakkerne ligge på værelset, og gå ned i vores restaurant i Grenå. Efter maden kan du opleve vores bar og lounge område, hvor der er lækre ting på bar kortet.

Vinmenuen indeholder kvalitetsvine fra flere lande og i flere prisklasser.

Vegetarer og allergikere: henvend jer gerne, vi laver et tilpasset måltid.

Åbningstider (selskaber over 20 personer kan afholdes andre ugedage/tider efter aftale):

Onsdag til lørdag:

Bar / lounge: kl. 16 til 22: Kaffe, øl, vin, Whisky og Cocktails før og/eller efter maden.

A la Carte Restaurant: kl. 17-21.30 – Lørdag også: Frokost de luxe kl. 11-15: Smørrebrød og lune specialiteter

Søndags-Brunch & bobler med kolde og lune retter, 2-timers-buffet inklusive drikkevarer, kl. 09-13 (bestil venligst enten 9.00 til 10.50 eller 11.10 til 13.00). Ved Brunch-sammenkomster, f.eks. fødselsdage, kan ekstra tid ud over de 2 timer tilkøbes.

Drop-in er godt – reservation er endnu bedre

Anmeldelse, link og resume af stjerner:

Jyllands-posten, februar 2024

Mad: 5/6

Betjening: 6/6